A plate with a glass of apple juice and oranges
  1. Hjem
  2. Artikler

Artikler

Informasjon og råd fra Morrow Bank
Her samler vi tips, råd og informasjon om banken, om det å låne penger, og annet som kan hjelpe deg som kunde. Gjennom både informasjon og inspirasjon ønsker vi å bidra til en bedre morgendag.

Artikler

Hvordan påvirker sivilstatusen økonomien vår?

Det finnes mange typer forhold, og om mulig enda flere måter å håndtere økonomien. Så hvordan påvirker egentlig sivilstatusen vår privatøkonomien?

Ta en gjennomgang av økonomien

Her har vi samlet våre beste tips til hvordan du setter opp et budsjett, hvordan du holder motivasjonen oppe og enkle teknikker for å lykkes med sparing.

Ansvarlig långivning

Hva vil det si å være en ansvarlig långiver? Og hvordan jobber Morrow Bank med nettopp dette?

Slik avslører du svindelforsøk

Svindel av privatpersoner er et økende problem, og det utvikles stadig mer profesjonelle metoder som er vanskelige å avsløre. Dette er de vanligste svindelmetodene, og hvordan du unngår dem.

Økonomisk oversikt

Jo mer energi- og matprisene stiger, jo viktigere er det for deg å se over de øvrige utgiftene dine.

Hva betyr termingebyr, terminbeløp og etableringsgebyr?

Når du blir kunde hos en bank leser du raskt mange ulike ord og uttrykk som ikke alltid er like enkle å forstå. Særlig ordene gebyr og termin går igjen i ulike varianter. Hva betyr de egentlig?

Si hei til Morrow Bank!

Etter snart 10 år som Komplett Bank er det duket for et nytt navn, for en ny æra. Et navn og en identitet med fokus på fremtiden, og en ny morgendag – Morrow Bank.