1. Hjem
  2. Kredittkort
  3. Reisepartner

Din beste reisepartner

Planlegging av ferie består av mange små og store valg, som hvor man skal bo, hvor man vil spise og hva man vil gjøre. Men visste du at hvordan du velger å betale, kan ha stor påvirkning på ferien? Det er nemlig stor forskjell på hvilket kort du bestiller og betaler ferien med: både på grunn av fordeler du får (eller ikke får) ved å bruke kortet, men aller viktigst, støtten du får om uhellet er ute.

Reiseforsikring for alle dine eventyr

Forsikring er nok ikke det du tenker mest på i hverdagen, men det er utrolig godt å ha om du først skulle trenge det. Og når du skal på ferie, er det ekstra viktig å ha en god reise- og avbestillingsforsikring.Siden du allerede har et Morrow Bank Mastercard, ligger alt til rette for en trygg og behagelig reise. Så lenge du sørger for å betale minst 50% av reisens kostnad med dette kortet kan du blant annet få dekket:
Reiseforsikring som gjelder i hele verden*Føl deg fri til å oppleve verden – forsikringen er gyldig for reiser opptil 90 dager.*Visse unntak kan forekomme, som for eksempel steder som er frarådet å reise til. Se vilkår for fullstendig, oppdatert oversikt over dekning.
Dekning for hele gjengenForsikringen dekker både deg, og opptil 3 medreisende.
Medisinsk hjelp ved skade eller sykdomOm du blir syk eller skader deg på reise, er det godt å få hjelp til å finne et passende behandlingssted der du blir godt ivaretatt. Dette er spesielt viktig i land der mange sykehus kan ha en annen standard enn den vi er vant med, eller medisinsk hjelp koster store summer om man ikke har gyldig forsikring.
Erstatning ved forsinket eller bortkommen bagasjeHvis bagasjen din blir forsinket, eller blir helt borte, kan du ha krav på å få dekket visse utgifter, eller erstatning for det som har blitt borte.
Dekket egenandel på leiebilEr du uheldig og bulker leiebilen på ferie, kan det bli en dyr erfaring. Heldigvis kan forsikringen din gjennom Morrow Bank Mastercard dekke denne egenandelen.Ta en titt på fullstendige vilkår og dekning her.

Sikker betaling på reise

Dersom du bruker ditt Morrow Bank Mastercard på reise, står du tryggere med tanke på erstatning og hjelp ved en eventuell svindel.Om du er så uheldig at uhellet er ute, slipper du dessuten å få debetkortet ditt tømt for penger halvveis i ferien. Vi anbefaler dessuten alltid å ha med deg minst to kort på reise: ett som du har med deg ut, og ett som du oppbevarer for eksempel i safen på hotellet.
Smart betaling gir ekstra trygghet – aktiver digital lommebok før du reiserDigital betaling med smarttelefon eller smartklokke er svært praktisk, men også sikrere enn tradisjonelle betalingskort. Og om du må sperre kortet ditt på tur, vil nytt digitalt kort være tilgjengelig allerede neste virkedag.
Aktiver betaling med kortet ditt før avreise med:
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Samsung Pay
  • Garmin Pay
Les mer og aktiver her.

Bonus på alt du kjøper

Hver gang du bruker kortet tjener du bonus, som enkelt brukes til å betale deler av neste faktura. På den måten kan deler av ferien bli helt kostnadsfri, kun ved å benytte kortet slik du ellers ville gjort.
  • 4 % bonus på alle kjøp hos Komplett.no
  • 2 % bonus på kjøp av varer på internett*
  • 1 % bonus på øvrige varekjøp
Alt om bonus finner du her.*brukersteder registrert som e-handel av Mastercard. Maksimal opptjening av bonuspoeng er 500 per måned og 2000 per siste 12 måneder. Les mer om bonusopptjening under Bonus på våre hjelpesider. Vi ønsker deg en fin reise!
**************************************Renteeksempel: Du skal betale tilbake 12 000 kroner på 12 måneder, med en effektiv rente på 28,77 %. Kostnad for delbetaling blir 1 726 kr, som gir en total pris på 13 726 kr.

Du er kanskje også interessert i å lese...

Beste bruk av kredittkortkort på reise

Det kan være lurt å alltid ha med seg to kort når du skal ut og reise, både av sikkerhetsmessige og praktiske årsaker.