Morrow Bank

Vi i Morrow Bank er en moderne og heldigital bank med 10 års kompetanse innenfor lån og kreditt. I dag har vi kunder i Sverige, Norge og Finland, og tilbyr ulike låneprodukter, kredittkort, sparekonto og forsikringer. I Morrow bank ønsker vi å hjelpe deg til å se optimistisk på morgendagen, uansett hva den bringer, og det er også her vi har hentet inspirasjon til navnet vårt. Det er en gammel stavemåte for ordet “tomorrow”, som betyr “morgendag”, eller “i morgen”.

Banken for i dag og i morgen.

Vi har kunder i flere land, Norge, Sverige, Finland og Tyskland
Fleksible kredittløsninger siden 2014, da banken ble stiftet.
Effektive søknadsprosesser i digitale flater.
God kundeservice i kjernen av våre verdier
A group of people hiking in the sunrise

Samfunnsansvar

Det å skape verdi for alle involverte er hjertet i Morrow Banks strategi.
Denne verdiskapingen er også retningsgivende for vårt arbeid med miljø, sosiale forhold og selskapsstyring (ESG-faktorene), våre mål og KPI-er.
Vi skal opptre samfunnsansvarlig, følge de til enhver tid gjeldende lover og regler, ta klimautfordringene på alvor og bidra til en bærekraftig utvikling og vekst.Morrow bank jobber systematisk for å bekjempe økonomisk kriminalitet, vi skal være en pådriver for likestilling og mangfold, og hjelpe kundene våre ta ansvar for sin egen økonomiske situasjon ved å være en ansvarlig långiver.

Våre verdier

 1. F

  Flexible

  Vi er nysgjerrige og verdsetter ulike perspektiver og er åpne for å prøve nye ting. Vi skal være tilpasningsdyktige og alltid jobbe for å tilby riktige og brukervennlige løsninger til kundene våre.

 2. A

  Ambitious

  Vi setter oss selv høye idealer og mål for å levere bedre produkter og tjenester til kundene våre. Vi liker engasjement og mobiliserer for å få til det vi vil. Sammen skal vi utvikle oss og utfordre hverandre for å hele tiden forbedre oss.

 3. C

  Competent

  Vi er en bank du kan stole på. Vi er profesjonelle, transparente og bruker et språk som folk forstår. Vi liker solide løsninger basert på erfaring og innsikt.

 4. E

  Efficient

  Vi tror på selvforklarende, intuitive og enkle løsninger, både for oss og for våre kunder

Våre partnere

Vi samarbeider tett med solide aktører som Gouda Reiseforsikring og BNP Paribas Cardif. Utover dette samarbeider vi også med flere agenter i de forskjellige landene.

Har du lyst til å jobbe hos oss?

På vår karriereside kan du lese mer om hvordan det er å jobbe i Morrow Bank. Her finner du også ledige stillinger.

Vårt samarbeid med Redd Barna

På vår side om samfunnsansvar kan du lese mer om vår bedriftsfadderavtale med Redd Barna.