1. Hjem
 2. Kredittkort
 3. Fordeler
26 Apr 2024

Fordeler med Morrow Bank Mastercard

Kjenner du til alle fordelene med kredittkortet ditt? Du som har ett Morrow Bank Mastercard har en rekke fordeler inkludert i kortet. Enten du bruker kredittkortet ditt hver dag, eller bare en gang iblant er det godt å vite at du kan få mange gode fordeler. Les mer om disse her.

Hvorfor kredittkort?

Forbrukerrådet anbefaler kredittkort til nettkjøp

Finansavtaleloven gir deg ekstra beskyttelse, fordi den sier at kredittyter har samme ansvar som selger. Det betyr at du er trygg dersom det oppstår problemer med kjøpet ditt, som for eksempel at:
 • Du blir svindlet.
 • Det du har betalt for har feil eller mangler.
 • Den aktuelle nettbutikken eller nettstedet du har handlet hos går konkurs.
 • Du nektes å benytte deg av angreretten.
En annen fordel med å bruke kredittkortet er at du kan sjekke at du har blitt trukket riktig beløp på fakturaen før du betaler. Bruker du ditt vanlige brukskort trekkes beløpet fra kontoen umiddelbart, og er du skikkelig uheldig ser du aldri pengene igjen.

Med Morrow Bank Mastercard får du alltid:

Kjøp nå - betal senereDu har alltid inntil 50 dager rentefri kreditt når du betaler med ditt Morrow Bank Mastercard, dersom du betaler hele det resterende beløpet til forfall.Dessuten har du mulighet for å utsette betalingen av enkeltkjøp over 500 kr i 3, 6 eller 9 måneder. Du betaler et gebyr for hver betalingsutsettelse du oppretter, men betaler ikke renter i utsettelsesperioden.
 • 3 måneder = 249 kr
 • 6 måneder = 329 kr
 • 9 måneder = 449 kr
Se prislisten for mer informasjon. Inkluderte forsikringerMed Morrow Bank Mastercard har du gode forsikringer inkludert i kortet helt kostnadsfritt. Det gjør det særlig trygt og fordelaktig å gjøre alle dine kjøp med dette kortet.
 • Kjøpsforsikring
 • Reise- og avbestillingsforsikring
Les mer om de inkluderte forsikringene dine her. Mastercard ID Theft ProtectionRegistrer personlige opplysninger som du ikke ønsker at skal komme på avveie – og motta umiddelbar varsling ved mistanke om, eller oppdagelse av en datalekkasje eller annet sikkerhetsbrudd.
 • 24/7 overvåkning av dine personlige opplysninger og varsling ved mistanke om sikkerhetsbrudd
 • Månedlig statusrapport med din risiko-status, samt tips og råd for å beskytte deg selv
 • Nyttige opplæringsressurser
Les mer om ID Theft Protection her.
Morrow bank Mastercard i tre forskjellige fargerIngen årsavgiftDet er ingen årsavgift eller andre gebyrer for å ha, eller bruke, kortet. Dersom du ikke betaler hele utestående saldo ved forfall påløper renter.Låneeksempel delbetaling: Du skal betale tilbake 12 000 kroner på 12 måneder, med en effektiv rente på 28,77 %. Kostnad for delbetaling blir 1 726 kr, som gir en total pris på 13 726 kr. Digital lommebokGjennomApple-, Google-, Samsung-, eller Garmin Pay betaler du raskt og enkelt med din smart-telefon eller klokke i de aller fleste butikker. Bare hold mobilen eller smartklokken din inntil terminalen og betal, uten å ha med kortet.  Din digitale lommebok deler ikke kortinformasjonen din, noe som gjør det sikkert å betale uten at noen får tak i kortnummeret ditt.Les mer og aktiver din digitale lommebok i dag
Alltid bonus!Som du sikkert vet, tjener du alltid bonus på alle dine kjøp med kortet.Du får:
 • 4% bonus på kjøp hos Komplett
 • 2% bonus på varekjøp på nett*
 • 1% bonus på varekjøp i butikk
*brukersteder registrert som e-handel av Mastercard100 bonuspoeng gir deg 100 kroner.
Det betyr at du får en krone for hvert bonuspoeng du tjener. Har du for eksempel 1 000 bonuspoeng, kan du trekke fra 1 000 kroner på din neste faktura.
Du kan tjene 500 poeng pr. måned og opptil 2 000 bonuspoeng per tolv måneder.Vil du ta ut poengene mot faktura kan du gjøre det enkelt ved å logge deg inn på Min Side.Logg inn på Min side for å sjekke bonussaldo

Les mer om Morrow Bank Mastercard

Din beste reisepartner

Visste du at hvordan du velger å betale, kan ha stor påvirkning på ferien? Det er nemlig stor forskjell på hvilket kort du bestiller og betaler ferien med.

Vær trygg i hverdagen

Når du handler på nett er det flere ting å tenke på. Vi har samlet noen gode tips og råd for en tryggere digital hverdag.

Husk kredittkortet på reisen

Det kan være lurt å alltid ha med seg to kort når du skal ut og reise, både av sikkerhetsmessige og praktiske årsaker.