1. Hjem
  2. Kredittkort
  3. Mastercard Id Theft Protection
29 Apr 2024

Mastercard ID Theft Protection

Vi mener at den beste beskyttelsen mot ID-tyveri, er å jobbe preventivt. Derfor har vi i samarbeid med Mastercard gleden av å kunne tilby alle våre Morrow Bank Mastercard-kunder tilgang til Mastercard ID Theft Protection – helt kostnadsfritt.

Kort fortalt

Inkludert i ditt Morrow Bank Mastercard:

  • 24/7 overvåkning av dine personlige opplysninger og varsling ved mistanke om sikkerhetsbrudd
  • Månedlig statusrapport med din risiko-status, samt tips og råd for å beskytte deg selv
  • Nyttig opplæring for forebyggende tiltak

Dekning og vilkår finner du på Mastercard sin dedikerte ID Theft Protection-side, hvor du også aktiverer tjenesten.

Hvordan fungerer Mastercard ID Theft Protection?

For å ta i bruk tjenesten må du selv registrere deg, via Mastercard sin dedikerte ID Theft Protection-side. Her kan du registrere personlige opplysninger som du ikke ønsker at skal komme på avveie – og motta umiddelbar varsling ved mistanke om, eller oppdagelse av en datalekkasje eller annet sikkerhetsbrudd.I tillegg gir tjenesten deg tilgang til verdifulle ressurser og nyttig informasjon om hvordan du beskytter deg og din identitet, og hva du skal gjøre dersom du blir utsatt for ID-tyveri, eller mistenker at noen av dine opplysninger har kommet på avveie.Aktiver Mastercard ID Theft Protection kostnadsfritt her.Morrow bank Mastercard i tre forskjellige farger

Hva dekker denne tjenesten?

  • 24/7 overvåkning av dine personlige opplysninger og varsling ved mistanke om sikkerhetsbrudd
  • Månedlig statusrapport med din risiko-status, samt tips og råd for å beskytte deg selv
  • Nyttig opplæring for forebyggende tiltak

Hva koster denne tjenesten?

Tjenesten er inkludert i alle Morrow Bank Mastercard, og derfor kostnadsfritt for våre kortkunder. Husk at du selv må aktivere tjenesten.

Sikkerhet

Som bank bruker vi betydelig med tid og ressurser på sikkerhet, noe som inkluderer å sørge for at våre kunder har tilstrekkelig med ressurser og informasjon til å ha de beste forutsetninger for å unngå svindel. Derfor er det viktig for oss at du kjenner deg trygg på sikkerheten i tjenesten og det å dele opplysninger du vanligvis blir bedt om å ikke dele på nett. Du finner informasjon om sikkerheten i tjenesten her.
Tilbake til kredittkortsiden --->

Du er kanskje også interessert i å lese...

Fordeler med Morrow Bank Mastercard

Kjenner du til alle fordelene med kredittkortet ditt? Du som har ett Morrow Bank Mastercard har en rekke fordeler inkludert i kortet.

Vær trygg i hverdagen

Når du handler på nett er det flere ting å tenke på. Vi har samlet noen gode tips og råd for en tryggere digital hverdag.

Betaling med smartklokke eller mobil

Digital lommebok fra Apple, Google, Samsung eller Garmin er enkelt å sette opp, og gjør hverdagen enda mer bekymringsfri.