Morrow bank Mastercard i tre forskjellige farger
  1. Hjem
  2. Artikler
  3. Nyttnavn

Si hei til Morrow Bank!

Etter snart 10 år som Komplett Bank er det duket for et nytt navn, for en ny æra. Et navn og en identitet med fokus på fremtiden, og en ny morgendag – Morrow Bank. På denne siden finner du alt du trenger å vite om navnebyttet, og hvordan det påvirker deg som kunde. Du trenger ikke foreta deg noe, og ditt kundeforhold blir heller ikke påvirket av endringene.

Hva innebærer navnebyttet?

Navnebyttet berører stort sett det visuelle, som for eksempel logo, utseende på nettsider og kredittkort. Det vil også påvirke utsendelser du får fra oss, blant annet på e-post, som fra nå av vil ha nytt utseende og Morrow Bank som avsender.Bortsett fra dette vil du ikke merke så mye til endringene. Det påvirker ikke ditt kundeforhold, og du beholder din eksisterende avtale og vilkår, uavhengig av nytt navn og ny merkevare.Vi har tatt vare på alt det beste fra Komplett Bank, inkludert de flinke folkene som jobber her – det er fortsatt samme banken, men klar for en ny morgendag.

Har du Komplett Bank Mastercard?

Har du et Komplett Bank Mastercard vil du motta et nytt kort, med vårt splitter nye design! Kortene kommer i tre ulike, freshe fargekombinasjoner.Per nå er det ikke mulig å velge hvilken farge du får på det nye kortet ditt. Hvilket av de flotte kortene du får, blir en hyggelig overraskelse! Dette gjelder også for kortet som vises i Apple Pay eller Google Wallet.Du trenger ikke bestille nytt kort, det kommer helt automatisk i posten* så snart det er klart – de fleste vil motta et nytt kort i løpet av mai eller juni. Du beholder den samme betalingsinformasjonen som du alltid har hatt, selv om du får nytt kort – det vil si samme konto- og kortnummer, samme KID-nummer og samme PIN-kode. Har du glemt PIN-koden finner du alltid den og annen betalingsinformasjon på Min Side.*Kortet sendes til den postadressen du er registrert med på Min Side. Er du usikker på om rett adresse er oppgitt, råder vi deg til å sjekke dette snarest. Husk at postkassen din må være merket tydelig med navn for at kortet skal kunne bli levert.

Hvorfor skal vi bytte navn?

I en verden preget av konstant forandring er det essensielt å hele tiden utvikle seg. Utvikle seg i takt med ny teknologi, ny kunnskap og aller viktigst i takt med kundenes behov og preferanser. Derfor har vi jobbet med en plan for å sikre god utvikling, i riktig retning - og ny merkevare er en del av denne planen.I det lange løp håper vi at overgang til Morrow Bank, som står i stil med vår nye retning, vil bidra til positiv utvikling for banken, slik at vi kan tilby deg som kunde en enda bedre opplevelse.

Hva skjer nå?

Navneskiftet er gjennomført, nye nettsider er på plass og din avtale er ikke berørt av noen av endringene som har foregått. Du trenger ikke foreta deg noe, og kan fortsette å bruke både Min Side, kredittkort eller nedbetale lån på akkurat samme måte som før.Lurer du på noe rundt navneskiftet? Her har vi samlet de mest stilte spørsmålene - ta en titt, så finner du mest sannsynlig svaret der.